Toomas Edur maitses Eesti tippkokkade roogi
Eesti rahvusballeti kunstiline juht Toomas Edur maitses Eesti tippkokkade loomingut.
"Ma naudin head toitu, aga elus on hetki olnud, kus ma elasin väga kaua hotellis, sõin iga päev väljas, aga kui tagasi koju tulin, siis ma ei tahtnud mitte midagi, ainult lihtsat kodust toitu," rääkis Edur oma toidueelistusest ETV saates "Ringvaade".
Edurile serveerisid toite Haku peakokk Shuichi Shiraishi ning Ö ja Kaks Kokka toidumeistrid Martin Meikas ja Ranno Paukson.
"Põhirooga ma sööks väga palju, see on väga originaalne, ma ei ole sellist asja varem söönud," kiitis Edur Shuichi Shiraishi loomingut. Oma lemmikuks valis rahvusballeti staar aga Martin Meikasi loodud eelroa, mille põhikomponendiks oli seller. "Hea kokanduse põhimõte ongi, et heast asjast teha veel paremat," kommenteeris Edur.
Toimetaja: Rutt Ernits