Peipsi toidutänava festivalil avavad uksed 50 restorani

Peipsi ääres avatakse sel nädalavahetusel 175 kilomeetri pikkune maitseelamuste tänav.
19.–20. augustil avavad oma uksed 175-kilomeetrisel teekonnal Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järve kallastel 50 restorani, kus pakutakse kohalikust toormest valmistatud roogasid ning lisaks ka omanäolisi kultuuriprogramme.
Lauale jõuavad näiteks tint, viidikas, luts, haug, koha, ahven, rääbis, latikas erinevatel viisidel ja metsaseened nii pirukates, suppides, salatites kui ka pelmeenides. Lihasõpradele on tänavu valik maitseterohke, sest võimalus on proovida härjasabasuppi, kopra-, lamba-, metssea-, metskitse-, hirve- ja põdraliha, vutti, veisepõske, wähja suppi. Erinevatest müügipunktidest saab kaasa soetada ka aiasaadusi.
Sel aastal on korraldajad kokku pannud toidutänava paadimarsruudi külastajatele, kes oma paadiga kohale tulevad.
Toidutänava restoranid on avatud Peipsi ääres 19. augustil kell 11-21 ja 20. augustil kell 11-17.
Toimetaja: Maiken Tiits